Начало    За нас    Контакти     BG   EN   RU   FR   ES

Къща, Бродилово

Ref.NO: 00168
Цена: 63 000 €
Населено място: Бродилово
Район: В селото
Категория: Къща
Площ: 120 m2
Двор: 525 m2
Описание:

Предлагаме Ви двуетажна къща в село Бродилово, което е на около 13км от морското градче Царево.
На първия етаж има кухня с трапезария и хол и баня с тоалетна. Трапезарията е с масивна мебел. Холът е разположен в каменното помещение на къщата, естествено прохладно и затъмнено през горещите месеци, разполага с мека мебел, плазмен телевизор с цифрова телевизия.
На втория етаж има две спални и баня с тоалетна.Просторен салон,в който се намират два разтегателни фотьойла.
Дворното място е с голяма зелена поляна. Разполага с хамак, голяма тераса с навес, градинска мебел, огнище за жив огън. По време на студените месеци къщата се отоплява комбинирано на дърва и ток.

Планинското му разположение и близостта с морето на селото му дават предимството да съчетава различни видове туризъм – морски, еко, селски, ловен, културен. Близо до селото се намира, откритата преди няколко години, тракийска гробница. В околностите на селото има останки от три крепости и три могилни некропола, параклиси и манастирчета на различни светци, които се почитат в цялата планина.
Съвсем наблизо до с. Бродилово за Вас са достъпни едни от най-красивите плажове по южното Черноморие.
Плажовете на Лозенец и Китен са на 20 мин. път с кола от вилата. Плажът на къмпинг Нестинарка е на по-малко от 15 минути. Ахтопол е на 6 км по стар коларски път с чакълена настилка, където до средата на миналия век е минавала теснолинейка, която е свързвала Ахтопол с Бродилово и Кости. Съвсем наблизо са магичните плажове на Синеморец - целувката на Велека, Бутамята, Листи, Силистар.

Изпрати запитване