Начало    За нас    Контакти     BG   EN   RU   FR   ES

Апартамент, Равда

Ref.NO: 00181
Цена: 32 900 €
Населено място: Равда
Район: На морето
Категория: Апартамент
Площ: 51 m2
Описание:

Курортът Равда се намира в непосредствена близост до град  Несебър  и е един от най-динамично развиващите се туристически центрове в България. Равда се явява част от най-големия туристически и инвестиционен конгломерат на Българското Черноморско крайбрежие, който в последните години заслужено получи името «Българската Ривиера».

Причините за това курорта Равда да е хит в туристически и инвестиционен аспект са няколко.

На първо място тове е благоприятното местоположение на градчето - главният път Варна-Бургас преминава само на километър от него, а международното летище - Бургас се намира само на 15 км. Разстояние от 5 км дели Равда от най-големият и модерен туристически комплекс в България - "Слънчев бряг", който се явява основен притегателен център за огромен брой туристи, в основната си част млади хора.

Друга причина е самата структура на Равда, като курортно градче подходящо за целогодишно пребиваване, в отлика от многобройните туристически комплекси, които през зимния сезон  са нефункциониращи.

Инфраструктурата на градчето функционира целогодишно заради местните жители на Равда. Именно поради това интереса предимно от Руски и Рускоезични граждани, които искат да живеят за  постянно се увеличава непрекъснато.

Именно в този аспект проекта „Villa Flora” би удовлетворил напълно инвестиционният интерес към проекти от подобен тип и би предложил уютно и безпроблемно целогодишно пребиваване.

Ниската степен на застрояване наРавда /в основната си част 2-4 етажни домове и сгради/ правят курорта много привлекателен за отдих на семейства с деца. Съчетанието на практически почти нулевата престъпност с традиционно добронамереното местно християнско население осигуряват безпроблемно адаптиране на потенциалните купувачи на недвижими имоти и бъдещи жители на курорта Равда.

Районът в който се реализира проекта "VILLA FLORA"се характеризира със следните важни особености:

  • Отсъствие на интензивен транспортен трафик,тиха улица
  • Елитен облик на района и сградите в съседство 
  • Завършеност на околните сгради и пространства 
  • Лек и бърз достъп от курортите в близост –Слънчев бряг  и Несебър
  • Лесен достъп до основния път Бургас-Варна 
  • Отсъствие на заплатен пропусквателен режим за автомобили
  • Непосредствена близост до централната част на курорта. Проектът практически е разположен на пешеходно отстояние от всички по-важни за туристите обекти в Равда.

Сградата е въведена в експлоатация-Акт 16.

 

Всички апартаменти са завършени в степен – до ключ!

Изпрати запитване